Boost finanserne med et kontant lån

17 oktober 2021 Astrid Pedersen

advertorial

Har du brug for et ekstra tilskud til din økonomi lige nu og her? Så bør du overveje at optage et online kontantlån.

Hvad er fordelen ved at låne penge online?

Der er mange fordele ved at vælge en online låneudbyder frem for at låne penge i din egen bank.

Først og fremmest vil du kunne ansøge om – og optage – et lån uden for normal kontortid, og uanset hvor du befinder dig. De fleste online lån kan optages ved hjælp af en smartphone – så du behøver ikke at være i nærheden af din pc. Og du skal ikke aftale tid med din bank rådgiver for at få bevilliget et overtræk, en kassekredit, eller et forbrugslån.

Der ud over vil der i forbindelse med optagelse af online kontantlån ikke blive stillet krav om at du kan dokumentere fast indkomst med lønsedler eller din sidste årsopgørelse.

Du skal som regel blot kunne verificere din faste bopæl i Danmark og din alder ved hjælp af et gyldigt NemID. Dette vil også kunne fortælle om du har den rette kreditværdighed og ikke står opført som dårlig betaler hos RKI (Ribers Kredit Information) eller i Debitor Registret.

Du skal således blot bruge dit NemID og din smartphone når du ansøger om et kontantlån online. Din ansøgning vil blive behandlet med det samme. Og bliver du godkendt til et online lån vil pengene stå på din konto inden for ganske kort tid.

Vælg en sikker långiver når du ønsker at optage et online kontantlån

Det er dog meget vigtigt at du ikke låner penge af hvem som helst. Hvis du vil være garanteret tryghed og transparens i forbindelse med låne proceduren bør du vælge en af Finanstilsynet godkendt bank som for eksempel Ikano Bank. Klik ind på https://ikanobank.dk/kampagnesider/kontantlaan og få yderligere information om online kontantlån.

Flere Nyheder