Et besøg eller to er måske på sin plads ved gulvafslibning på Fyn

16 februar 2021 Anders Lundtang Hansen

Nu er det jo ikke sikkert, at der er noget specielt ved Fyn, der lige gør, at man er nødt til at besøge kunden flere gange, når der skal udføres noget arbejde hos dem, men det er nu det eksempel, vi går ud fra i denne artikel.

Det kan være et firma som https://gulvkanonen.dk/gulvafslibning-fyn/ , der laver den slags.

Så kan man måske have sådan en stor opgave, at man godt kan se, at det ikke er nok med en enkelt arbejdsdag for at gennemføre tjansen, så man er nødt til at kigge forbi to dage eller måske flere.

Kommer man langvejsfra, så skal man måske finde et sted at overnatte som arbejdsmand, så man ikke skal helt retur til hovedsædet hver gang, når arbejdsdagen er slut.

Men det kan jo også være i forbindelse med, før man går i gang med arbejdet, at man skal bruge mere end et besøg for at bedømme, hvad der skal gøres ved opgaven.

Et eller to besøg som gulvafsliber på Fyn

Det er ikke alle gulvafslibningsfirmaer, der kommer ud og ser en opgave an, inden de iværksætter den, og nogle gange kan det da være nok, at man er der første gang og så starter opgaven med det samme.

Andre gange skal man lige se opgaven an, tage noter, røre det med hænderne, før man kan lægge en strategi for, hvad man skal gøre.

Måske tager man endda billeder og lidt video, som man kan vise frem til kollegaer eller chefen, så de kan give deres besyv med til, hvad der skal ske med denne opgave, inden man starter.

Kunden har jo også gode muligheder for at sende billeder eller video til firmaet, men det kan bare gøre en stor forskel, at man får egne øjne på det, og så kan det være en ekstra køretur er nødvendig endnu, før man udfører opgaven reelt ved tredje besøg.

Det gør blot, at man er helt sikker på, hvad man skal gøre, så man ikke famler i blinde.

Flere Nyheder