Find fyrværkeri til dit show

31 marts 2021 Astrid Pedersen

Skal din koncert være ekstra liret – og ønsker du at skabe særlig opmærksomhed omkring dit band? Så er det faktisk temmelig nemt at gøre outfits så som Rammstein eller Slipknot kunsten efter. Det er blot at alliere sig med en dygtig scenefyrværker og så anskaffe den helt rigtige pyroteknik i form af spændende scenefyrværkeri.

Med scenefyrværkeri kan du skabe flotte visuelle effekter som gør dit show ekstra hot på rigtig mange måder. Og så behøver det ikke at koste spidsen af en jetjager at berige sin stage performance med lækkert scenefyrværkeri.

Hvad er scenefyrværkeri?

Scenefyrværkeri er defineret som professionel fyrværkeri som, i modsætning til eksempelvis nytårsfyrværkeri, kræver en elektrisk tændsats. Du kan, med andre ord, ikke detonere scenefyrværkeri med en lunte som antændes.

På grund af scenefyrværkeris tekniske karakter kræves der i forbindelse med afvikling af et sceneshow indeholdende scenefyrværkeri en uddannet scene fyrværker. En scene fyrværker er en person som har gennemgået Sikkerhedsstyrelsens lille fyrværker kursus. Til det der kaldes festfyrværkeri kræves det ”store” fyrværker bevis. Men hvis du blot skal have afviklet scenefyrværkeri i forbindelse med din koncert eller stage performance er det altså tilstrækkeligt med en scenefyrværker.

Til scenefyrværkeri hører elementer så som fontæner, blitz, kanonslag og mange andre special effects som kan give lidt ekstra liv i kludene når du rigtig skal fyre den af – så at sige.

Hvor kan jeg leje det bedste scenefyrværkeri?

Hvis du er interesseret i at leje scenefyrværkeri kan du med fordel vælge at kontakte Ilbjerg Fyrværkeri Fabrik. Ilbjerg Fyrværkeri Fabrik ligger centralt i nærheden af Roskilde og er leveringsdygtig i rigtig mange former for scenefyrværkeri såvel som nytårsfyrværkeri og festfyrværkeri.

Når du lejer dit scenefyrværkeri hos Ilbjerg Fyrværkeri Fabrik får du også en dygtig fyrværker med i købet som kan hjælpe dig med at indhente tilladelser og varsko brandvæsnet i god tid – læs mere på https://www.ilbjerg-fyrvaerkerifabrik.dk/scenefyrvaerkeri.

Flere Nyheder