Hav et øje for disse ting når du skal bruge en tømrer i Hjørring

17 oktober 2021 Cecilie Mortensen

advertorial

Skal du bruge en tømrer i Hjørring i den nærmeste fremtid, enten til en erhvervsopgave eller et privat boligprojekt? Så lad os hjælpe dig med et par ting, du kan have for øje, så du havner ved den helt rette. 

Ting du kan vælge en tømrer i Hjørring ud fra 

Tilbydes der Byg Garanti ved din tømrer? 

Noget der kan være værd at undersøge ved din kommende tømrer i Hjørring er, om der er Byg Garanti. Det vil sige, at du står ekstra godt stillet, hvis der skulle opstå fejl, mangler eller lignende ved det arbejde, der udføres. 

Når en tømrer er medlem af Byg Garanti, så fortæller det dig selvfølgelig også noget firmaets prioritering. For det at du kan tilbydes dette fortæller også noget om, at de ønsker, at du som kunde står bedst muligt stillet. Byg Garanti kan nemlig dække fejl og mangler op til 100.000 kr., hvilket selvfølgelig er noget af en sum.

Sætter tømreren en ære i sit arbejde? 

En anden ting du kan vælge en tømrer i Hjørring ud fra er, om vedkommende sætter en ære i sit arbejde. Den enkelte tømrers indstilling til arbejdet kan nemlig være altafgørende for, hvordan det ender ud. 

Har tømreren en historisk med tilfredse kunder? 

En tredje ting du kan have for øje er, om tømrerfirmaet generelt har en historik med glade og tilfredse kunder. Det er selvfølgelig noget, du selv kan begynde at undersøge på ratingsider eller på firmaets egne sociale medier. Og lige netop gode anmeldelser kan give lidt mere ro på, når der skal hyres et firma til en opgave. 

Hvis du til en start forsøger at vælge en tømrer i Hjørring ud fra punkterne herover, så skal du nok havne i de bedst mulige hænder. Det er bestemt også tilfældet, hvis du vælger at kontakte H.C. Hald. 

Flere Nyheder