Kør din Opel på et autoriseret værksted

31 marts 2022 Niels Geckler

advertorial

Opel er en bilproducent med mange spændene modeller på programmet. Hvis du har en Opel, kan du få den serviceret hos https://www.bh-f.dk/opel, der er specialist i dette mærke.

Den store tyske bilfabrikant har en lang historie bag sig. I mellemkrigstiden var det den lille lastvogn Opel Blitz, der var blandt deres største salgssucceser. Også Hitlers tyske krigsmaskine var begejstrede for modellen, der transporterede de nazistiske soldater rundt til felttog, hele vejen til Moskva og tilbage til Berlin igen. Opel Blitz kom siden i flere nye udgaver frem til 1970erne.

For mange står Opel Kadett også som noget særligt og den sønderjyske rapper L. Ron. Harald har lavet en hyldest sang om modellen, Mig og min Kadett med de udødelige ord “mæ’ o’ mi’ kadett, den er altins numme jet”. Også Opel kadet har som modelbetegnelse haft en lang levetid og er kommet i flere generationer.

Kør på et autoriseret værksted når bilen giver mærkelige lyde

Hvis du kører din Opel på et autoriseret værksted kan du regne med, at de har den fornødne specialviden og adgang til eventuelt specialværktøj som måtte kræves til at skifte dele og vedligeholde bilen. Det gælder både ved periodiske serviceeftersyn og almindelig vedligeholdelse – og det gælder i forbindelse med fejlfinding og diagnosticering, hvis du oplever problemer med bilen.

opel

Begynder bilen at opføre sig underligt eller udsender den lyder under kørslen, som du ikke er vant til er det med at komme på værksted. I visse tilfælde kan det være fejl og defekter, der går ud over trafiksikkerheden, for eksempel hvis det har at gøre med bremser eller styretøj.

Det kan også være, at du sådan set kan køre rundt uden at være til fare for dig selv og andre, men til gengæld kan du risikere, at det er et problem, der bliver dyrere at udbedre, når der bliver kørt videre i bilen. Og det går sikkert ikke over af sig selv. 

Flere Nyheder