Lad den lokale maler i Helsingør give en hånd med istandsættelsen

11 marts 2021 Astrid Pedersen

Helt oppe i den nordøstligste del af Nordsjællands top finder vi Helsingør – en ganske eventyrlig by som de fleste danskere kender – og faktisk også en del udlændinge – kender navnet på. Det er nemlig i Helsingør, nærmere betegnet på Kronborg, at Shakespeares berømte drama Hamlet udspiller sig.

Det historiske slot har dannet rammen om mangen skole udflugt igennem tiden. Mange af os husker stadig de spændende kasematter og Holger Danske som slumrer i krypten under det storslåede slot. Og det samme gør sig gældende for såvel Søfartsmuseet som for Danmarks Tekniske Museum som også har sin beliggenhed i Helsingør.

Der ud over er Helsingør en af de mere attraktive byer i den østlige del af Nordsjælland når det handler om at finde en permanent bolig til familien.

Mange børne familier har særdeles stor glæde af såvel de gode skoler og daginstitutioner som af byens mangfoldige kultur og fritids tilbud. Og så er Helsingør samtidig populær blandt pendlere som har brug for hurtigt at kunne komme ind til storbyen på daglig basis idet såvel Kystbanen som motorvejen giver rig mulighed for hurtig og sikker transport.

Lad den lokale maler i Helsingør sætte familiens nye bolig flot i stand

Har du og din familie således besluttet at gøre Helsingør til jeres nye hjemstavn, og planlægger I at blive i byen i mange år? Så er der al mulig god grund til at investere i en istandsættelse af boligen før I flytter ind.

Med en dygtig og professionel maler eller et ditto malerfirma på opgaven kan I være sikker på at denne bliver løst til UG med kryds og slange. Og lader I håndværkerne komme til før I fylder boligen op med møbler og andet bohave er I samtidig garanteret at jeres malere har optimale arbejdsvilkår.

Du kan finde den lokale maler via malerkanonen.dk.

Flere Nyheder