Rygestop med ecig og E væske - find udstyret online

Rygestop med ecig og E væske – find udstyret online

Et rygestop kan være rigtig svært – især hvis man har røget i mange år. Der opstår nemlig mange vaner i forbindelse med rygning, som kan være vanskelige at lægge af sig. Mange mennesker udvikler ikke en decideret fysisk afhængighed af nikotin eller de andre tilsætningsstoffer i cigaretter, men er i stedet afhængige af at ryge på det mentale plan. Det kan for eksempel være i forbindelse med festlige eller sociale lejligheder, hvor det kan være befriende at trække sig lidt tilbage i ny og næ og nyde en cigaret sammen med ligesindede. Eller det kan være, at rygepausen på jobbet bliver ved med at trække – også her handler det om fællesskab og social adfærd.

De konventionelle rygestop hjælpemidler på markedet retter sig især imod at afhjælpe den fysiske afhængighed, men hvad hjælper et nikotin plaster eller et stykke tyggegummi, når man bare har brug for en hyggestund med de andre rygere?

Behold dine rygepauser med en e-cigaret

Hvis du kan genkende dig selv i ovenstående beskrivelse, er det meget sandsynligt, at du har en psykisk afhængighed af at ryge. Hvis du derfor ønsker at kvitte smøgerne totalt, men mener, at det er forbundet med alt for store afsavn, kan du overveje at anskaffe dig en god e-cigaret. Med en e-cigaret kan du stadig deltage i det sociale samvær, der er omkring rygning – på jobbet såvel som ved festlige lejligheder.

Find billig E væske i mange forskellige smagsvarianter online

Hvis du er blevet nysgerrig på, hvordan en ecig kan hjælpe dig med at overholde dit rygestop, kan du med fordel aflægge prodamp.dk en visit. Her finder du såvel et stort udvalg af ecigs som en bred selektion af E væske fra velrenommerede leverandører så som VAPESON, LIQUA, Mmm… Concentrates, Smash E-Liquids, Smash, Project Cloud, Juicy Bar, NOS eJuice, Whip’d E-Juice og Cosmic Fog.

Published by