Sådan får du bugt med din appelsinhud

26 februar 2021 Cecilie Mortensen

Synes du også, at du har prøvet alt for at komme af med din appelsinhud? Men er det som om, at du ikke rigtig opnår de resultater, du drømmer om? Så er der alligevel god hjælp at hente i form af behandling af appelsinhud ved en professionel klinik. Men før du kan læse mere om det, så lad os kigge på, hvorfor appelsinhud opstår i første omgang. 

Hvorfor får du appelsinhud? 

Der er flere ting, der kan spille ind på, at der opstår appelsinhud. Der er hormonelle faktorer, genetiske faktorer og så kan din livsstil også spille ind. Spiser du meget fedt, salt og kulhydrater og generelt for få fibre, kan der opstå mere appelsinhud. Det samme gælder også, hvis du ryger og er lidt fysisk aktiv. 

Hvis du er interesseret i at lære mere omkring, hvorfor du får appelsinhud, så kan du også få mere at vide, når du søger behandling. Alternativt kan du ofte læse mere om det på forskellige klinikkers hjemmeside, da de fleste har gjort det tydeligt allerede herinde.

Få effektiv behandling af din appelsinhud

Hvis du gerne vil have hjælp til effektivt at komme af med din appelsinhud, så findes der forskellige klinikker rundt i landet, der kan hjælpe dig. En af de behandlinger du vil støde på, er ASWT, som står for Acoustic Shockwave Treatment. Denne type behandling mod appelsinhud er nærmest smertefri, og du kan derfor trygt få lavet behandlingen, hvis du foretrækker, at det ikke gør ondt undervejs. 

Det gode ved ASWT som behandlingsmetode er, at den er med til at stimulere din celleforbrænding. Behandlingen er med til at opstramme din hud, og så vil du opleve at elasticiteten i vævet bliver bedre. Disse er blot nogle af de ting, du vil mærke til, når du vælger professionel behandling af din appelsinhud: https://coolwaveclinic.dk/cellulite/.

Flere Nyheder