Skab en fliseudstilling

Skab en fliseudstilling

Det kan da godt tænkes, at du er en af de typer, der har svært ved at smide ting ud, eller du går med en tanke om, at du da altid kan bruge det tiloversblevne til en anden god gang – selvom du ikke ved, hvornår den gang skal være.

Som nærmere eksempel, som vi også er inde på i overskriften til denne artikel, så kunne det jo være, at du ligger inde med nogle forskellige fliser, hvor nogle kan være akkumuleret over tid, du har samlet på nogle, brækket nogle ned, eller du har købt en del ved BadogFliser, hvor der er blevet nogle tilovers.

Det sker jo, at man køber rigeligt med fliser til ens badeværelse eller andet rum, hvor man vil sætte fliser op, hvor man så kommer til at købe for mange, fordi man på forhånd ikke lige kan regne sig ned til specifikt, hvor mange fliser man skal bruge.

Og man vil jo hellere gerne have for mange end for lidt, når arbejdet er ved at komme til vejs ende, så man er på den sikre side.

Men så har man jo også betalt for de sidste fliser, og dem gider man ikke smide ud, og man vil da gerne have valuta for de penge, så man vil ikke ligefrem smide dem ud eller give dem gratis væk.

Og du har ikke tid til at sætte dem enkeltvis til salg på nettet eller andet, så de samler sig langsomt sammen i nogle skure eller lignende.

En finte til at komme af med dem kan så netop være, at du samler dem og laver en lille fliseudstilling med dem hjemme hos dig, så folk kan komme at se dem og så måske købe nogle til et åbent hus-arrangement hjemme hos dig, om de så køber mange eller få.

Published by