Superloon gulvlamper fra Flos - når din gulvlampe skal være noget særligt

Superloon gulvlamper fra Flos – når din gulvlampe skal være noget særligt

Gulvlamper til hjemmet er det hotteste inden for indretnings design. Og de store design huse og producenter har længe fulgt op på denne trend med utroligt smukke og lækre gulvlamper i alverdens udformninger, størrelser og stilarter. Gulvlampen er den lampetype, hvor designeren har størst spillerum inden for kreativ udfoldelse – og derfor er mange gulvlamper ganske skulpturelle, og kan snildt udgøre kunstværker i sig selv.

Flos Superloon – eksklusivitet og funktionalitet i eet

Hvis du er i markedet efter en helt særlig gulvlampe, som dit hjem vil elske, bør du kigge efter den klassiske Superloon gulvlampe fra Flos. Denne justerbar gulvlampe er på mange måder et kunstværk i sig selv. Designet, som er skabt af Jasper Morrison for Flos, er inspireret af fuldmånens fredfyldte og harmoniske skær. Superloon kombinerer, ved hjælp af det revolutionerende og innovative Edge Lighting Technology koncept, maksimal ydeevne og visuel komfort.

Superloon giver et direkte lys, som dog er mildnet af den smukke og dekorative silkeskærm – og den nyskabende Dim-to-Warm-funktion, som responderer på omgivelsernes farvetone. Når mørket falder på, ændres lyset fra Superloon fra den kølige blå til en varmere tone, som bringer mindelser om fordums elskede glødelamperovergange fra en koldere blå til en varmere tone, som med en elsket glødelampe. Superloon fremstilles i tre varianter – hvid, sort og krom – så det er muligt at fine en Flos Superloon, som passer præcist ind i netop din indretningsstil.

Find lamper fra Flos og andre kendte designer brands online

Hvis du er på udkig efter en af varianterne af den smukke Superloon gulvlampe fra Flos, kan du finde den i den online shop på andlight.dk. Her finder du desuden designer lamper i alle varianter fra de mest kendte producenter som for eksempel Luceplan, Lumen Center Italia, lumini, Made By Hand, Marc Pascal, Estiluz, Fabbian, Marset, MENU, Muuto og mange flere.

Published by