Vælg en Panasonic varmepumpe – det betaler sig

07 december 2021 Astrid Pedersen

advertorial

Skal fyret skiftes ud, og er du derfor på udkig efter et nyt et af slagsen? Så bør du overveje en luft til vand varmepumpe.

Varm familiens bolig op med en varmepumpe

I stedet for at købe et nyt fyr kan det nemlig meget bedre betale sig at investere i en luft/vand varmepumpe løsning. Med en varmepumpe kan du nemlig spare store summer i forbindelse med opvarmning af vandet i husets vandhaner og radiatorer. Og dette gælder især hvis du vælger en varmepumpe af høj kvalitet, for eksempel fra Panasonic.

Hvilken Panasonic varmepumpe skal jeg vælge?

Panasonic står bag et hav af forskellige modeller som hver især tilgodeser varierende behov for opvarmning af vandet i boligen. Blandt disse finder vi den populære Panasonic r410a der må betragtes som state of the art inden for varmepumper i dag.

image

Hvis du er i tvivl om hvilken størrelse og kapacitet du skal vælge bør du lade et professionelt VVS firma hjælpe dig med at træffe denne beslutning. Valg af luft/vand varmepumpe bør baseres på en vurdering af husets størrelse og disposition samt husstandens nuværende forbrug af varmt brugsvand og cirkulations vand.

Lader du det københavnske VVS firma Amalo forestå denne vurdering, og på baggrund her af vælger din nye varmepumpe, kan du være sikker på at din investering bliver optimeret. Du får, med andre ord, mest mulig varme for pengene når du lader Amalo hjælpe dig med at udvælge den varmepumpe som skal varme din bolig op de næste mange år.

Amalo hjælper samtidig gerne med levering og opsætning af familiens nye luft til vand varmepumpe. Og du kan altid få en god service aftale med Amalo således at du er garanteret den rette hjælp til din varmepumpe i fremtiden.

Du kan læse mere, og se de forskellige varmepumper fra Panasonic på Amalo.dk

Flere Nyheder